App laten bouwen?

Profiteer van onze ervaring en persoonlijke aanpak!

Waarom een mobiele app laten ontwikkelen?

Onze klanten hebben een app laten bouwen om de volgende redenen

Meer omzet

Tegenwoordig kunt u door het slim inzetten van apps uw (nieuwe) klanten een veel beter en gepersonaliseerder aanbod doen. Hiermee kunt u uw omzetten verhogen. Daarnaast is het een perfecte manier nieuwe klanten aan te boren.

Minder kosten

Door bedrijfsprocessen te ondersteunen met apps kunt u veel tijd besparen. Veel tijdrovende klussen kunnen worden geautomatiseerd waardoor u tijd en geld bespaart.

Meer inzicht

Mobiele apps zijn uitermate geschikt om meer inzicht te creëren. Dit kan op zowel operationeel als strategisch niveau. Hiermee kunt u uw organisatie beter sturen en monitoren. Daarnaast kunt u waar u ook bent de bedrijfsprocessen volgen.

Hoe kan ik een app laten ontwikkelen?

U wilt een app laten bouwen en bent op zoek naar een betrouwbare specialist die meedenkt en verstand van zaken heeft? Bij ons maakt het niet uit of u al een uitgewerkt idee heeft of nog zoekt naar de ideale app voor in uw organisatie. Wij denken van A tot Z mee om ervoor te zorgen dat uw mobiele app tijdwinst, meer omzet en meer inzicht in uw processen oplevert.

Dankzij onze ruime ervaring met het bouwen van mobiele apps en onze kennis van zowel bedrijfsprocessen als ICT, kunnen wij een app bouwen die perfect aansluit bij uw organisatie.

Wij ontwikkelen mobiele apps zonder dat u vastzit aan een lang en duur ontwikkeltraject met te veel (onnodige) kosten. Als u bij ons een mobiele app laat bouwen gaat dat namelijk als volgt.

Mobiele app laten bouwen, app voorbeeld.
Stap 1

Kennismaken

Onder het genot van een kop koffie maken we kennis met elkaar en luisteren wij naar uw situatie. Vervolgens geven we een eerste advies over de kansen voor een mobiele app die wij bij uw organisatie zien. Als u zelf al een idee heeft voor een mobiele app dan bespreken we uiteraard die mogelijkheden en denken we direct mee om de app zo waardevol mogelijk te maken.

Stap 2

Doelstellingen bepalen

Wilt u na ons gesprek een mobiele app laten bouwen? Dan is het bepalen van de doelstellingen de vervolgstap die we samen nemen. We zetten een stip op de horizon en houden daarbij rekening met de toekomstplannen van uw organisatie. Hierdoor zorgen we ervoor dat de app nog vele jaren bij de organisatie past en eventueel ook mee kan groeien. Wij staan dus voor langetermijnoplossingen!

Stap 3

Realisatie

Mobiele app laten bouwen, app voorbeeld.

Agile werkwijze

Wij werken uitsluitend met de SCRUM-methodiek. Hierdoor heeft u als opdrachtgever altijd controle over de ontwikkeling en kunnen we goed inspringen op eventuele veranderingen. Daarnaast zorgt deze werkwijze ervoor dat alleen datgene ontwikkeld wordt wat nodig is. Niet meer en niet minder. Hierdoor heeft u optimaal rendement op uw investering.

iOS & Android

Wij ontwikkelen zowel iOS als Android-apps. Heeft u dus voor beide platformen een mobiele app nodig, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Geen verborgen kosten

Ook wij houden niet van het fenomeen ‘extra kosten’. Wij houden ons aan het offertebedrag en komen niet later met zaken als advieskosten, reiskosten en voorbereidingskosten. Bent u onverhoopt toch niet tevreden? Dan kunt u het project zonder kosten stopzetten. Zo blijft het proces transparant en heeft u als opdrachtgever altijd zekerheid! 

Veiligheid

Wij hebben een Security Specialist in huis die is opgeleid op het gebied van Forensic Intelligence & Security. Wij zorgen ervoor dat de gegevens in uw mobiele app niet zomaar op straat belanden!

Stap 4

Oplevering & Ondersteuning

Zodra de mobiele app(s) zijn ontwikkeld en uitvoerig zijn getest, is het tijd om te gaan ‘releasen’. Dit houdt in dat we de app publiceren in de Google Play store en de Apple appstore. Is uw app alleen voor intern gebruik, dan is dit niet nodig en rollen we de apps intern uit.

In de periode nadat uw app is gereleased, houden wij de apps nauwkeurig in de gaten. Wanneer we ontdekken dat er problemen zijn, handelen we direct en brengen we een update uit. Op deze manier heeft u geen omkijken naar het onderhouden van de app. 

 

Ik heb de jongens van Deckeron leren kennen als echte ondernemers, zij zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden die relevant kunnen zijn voor hun werk. Ze bezitten over de competentie om efficiëntie en effectiviteit te combineren.

Referentie - Mark Kwakman
Mark Kwakman
Conrector Tabor College

App laten ontwikkelen?

Download onze gratis checklist!