Webapplicatie laten bouwen?

Profiteer van onze ervaring en persoonlijke aanpak!

Wilt u een webapplicatie laten bouwen en bent u op zoek naar een betrouwbare partner? En wilt u dat er een solide platform wordt ontwikkeld waarmee uw organisatie nog jaren vooruit kan? Dankzij onze ruime ervaring met het bouwen van webapplicaties en onze kennis van zowel bedrijfsprocessen als ICT, kunnen wij webapplicaties bouwen die perfect aansluiten bij uw unieke organisatie.

Wij ontwikkelen webapplicaties zonder dat u vastzit aan een (te) lang ontwikkeltraject met te veel (onnodige) kosten. Als u bij ons een webapplicatie laat bouwen gaat dat namelijk als volgt.

Webapplicatie agile ontwikkelen
Stap 1

Kennismaken

Onder het genot van een kop koffie maken we kennis met elkaar en luisteren wij naar uw situatie. Vervolgens geven we een eerste advies over de kansen voor een webapplicatie die wij bij uw organisatie zien. Als u zelf al een idee heeft voor een webapplicatie of app, dan bespreken we uiteraard die mogelijkheden en denken we direct mee om de applicatie zo waardevol mogelijk te maken.

Stap 2

Doelstellingen bepalen

Wilt u na ons gesprek nog steeds een webapplicatie laten bouwen, dan bepalen we eerst samen de doelstellingen. We zetten een stip op de horizon en houden daarbij rekening met de toekomstplannen van uw organisatie. Hiermee zorgen we ervoor dat de te ontwikkelen applicatie nog vele jaren bij de organisatie past.

Stap 3

Realisatie

Nadat er heldere doelstellingen zijn geformuleerd, begint het ‘echte’ werk. In de realisatiefase werken we met een agile werkwijze (SCRUM) naar het eindresultaat toe. Wij ontwikkelen webapplicaties altijd in projectvorm. Hierbij zorgen wij er altijd voor dat een projectgroep niet meer dan twee verschillende projecten tegelijkertijd draait, omdat wij geloven dat focus resulteert in betere software. Zodoende kunnen de projectleden zich perfect inleven in uw organisatie. Dit komt de kwaliteit van de webapplicatie ten goede. Een persoonlijke aanpak dus!

Wanneer wij een webapplicatie bouwen, hebben wij de volgende principes hoog in het vaandel staan:

Agile werkwijze

Doordat wij met de SCRUM-methodiek werken, heeft u als opdrachtgever altijd controle over de ontwikkeling van de webapplicatie en kunnen we goed inspringen op eventuele veranderingen. Daarnaast zorgt deze werkwijze ervoor dat alleen datgene ontwikkeld wordt wat nodig is. Niet meer en niet minder. Hierdoor heeft u dus optimaal rendement op uw investering. 

MVP

MVP’s (Minimal Viable Product) hangen samen met de SCRUM-methodiek. MVP’s zijn kleine functionele stukjes van de applicatie. Hiermee kunnen eindgebruikers nog tijdens de ontwikkeling feedback op de webapplicatie geven, gebaseerd op de praktijk. Dit is niet alleen in het belang voor de kwaliteit van de applicatie, maar draagt ook bij aan het draagvlak van de eindgebruikers.

Transparant

Ook wij houden niet van het fenomeen ‘extra kosten’. Mits de specificaties niet wijzigen tijdens de ontwikkeling, wijken wij dus ook nooit af van het geoffreerde bedrag. Wij houden ons aan het offertebedrag zonder later met bijkomende zaken als advieskosten, reiskosten en voorbereidingskosten te komen. En bent u onverhoopt toch niet tevreden, dan kunt u het project zonder kosten stopzetten. Zo blijft het proces transparant en heeft u als opdrachtgever altijd zekerheid! 

Eindgebruiker = koning

De eindgebruikers staan bij ons altijd centraal. Zij zijn degenen die uiteindelijk iedere dag met de applicatie zullen gaan werken en wij doen er dan ook alles aan dat zij de nieuwe applicatie met een glimlach zullen gebruiken. Dit doen we door veel met de eindgebruikers in contact te staan en ze nauw te betrekken bij de ontwikkeling van de webapplicatie. 

Gebruiksvriendelijkheid

Wij onderscheiden ons door een grote focus op gebruiksvriendelijkheid. Wij geloven dat er geen handleidingen nodig zijn als een webapplicatie goed is gebouwd. De webapplicatie zal duidelijk en begrijpbaar zijn en de gebruiker op zoveel mogelijk plekken ondersteunen en ontlasten. U hoeft van ons dan ook geen dik boek met documentatie te verwachten. Daarentegen krijgt u demonstratievideo’s waarin de applicatie wordt uitgelegd. Wel zo modern en handig! 

Veiligheid

Bij het bouwen van webapplicaties houden we veel rekening met het aspect veiligheid. Tegenwoordig staan in iedere webapplicatie wel gevoelige gegevens die niet onverhoopt op straat moeten belanden. Wij hebben  een Security Specialist in huis die onder andere is opgeleid op het gebied van Forensic Intelligence & Security. Alle applicaties (en betrokken servers) worden dus ontwikkeld met de veiligheid continu in het achterhoofd. Dat scheelt u een hoop zorgen!

Stap 4

Oplevering & Ondersteuning

Nadat we samen de beste implementatiestrategie hebben bepaald, gaan we stap voor stap de definitieve versie van de webapplicatie implementeren in uw organisatie. Dat houdt vaak in dat we medewerkers een training geven om ze wegwijs te maken in de webapplicatie. 

Geleidelijk komen we dan aan in de ondersteuningsfase. Wij blijven uw meedenkende partner rondom de webapplicatie en zodoende zijn wij bereikbaar voor vragen en het doorvoeren van verbeteringen. Daarnaast zorgen wij dat de webapplicatie en de servers veilig blijven en dat u geen omkijken heeft naar de webapplicatie.

Met Deckeron heb ik een betrouwbare partner in handen genomen die alle complexe ICT vraagstukken voor Socialspotter kan oplossen. Het meedenken en efficiënt werken hebben ervoor gezorgd dat er een betrouwbaar en stabiel platform is ontwikkeld.

Leon van der Himst
Leon van der Himst

Webapplicatie laten bouwen?

Laten we samen een kop koffie drinken!

Bel ons!

Direct iemand aan de lijn!

Mail ons!

Stel u vraag gerust per mail en wij reageren binnen 24 uur!

Webapplicatie laten bouwen?

Laten we samen een kop koffie drinken!

Bel ons!

Direct iemand aan de lijn!

Mail ons!

Stel u vraag gerust per mail en wij reageren binnen 24 uur!