App laten maken

Wil jij een app laten maken? Een app draagt bij aan de omzet en groei van een organisatie. Zo kan een app bedrijfsprocessen verbeteren, informatie efficiënter opslaan en meer overzicht creëren binnen een organisatie. Maar een app kan ook ingezet worden als marketinginstrument om relatief snel grote groepen mensen te bereiken.

Van papier naar digitaal

De wereld is aan het veranderen. Tegenwoordig leven we in een digitale wereld en zijn smartphones en laptops niet meer weg te denken. Steeds meer taken worden overgenomen door software die zorgt voor meer overzicht, efficiëntie en impact.

Maar niet alle bedrijven en organisaties maken optimaal gebruik van deze digitale mogelijkheden. Zij blijven hangen in de oude patronen van papieren documentatie en losstaande overzichten en applicaties. Zie jij een van onderstaande punten terug in jouw organisatie?

App-Laten-Bouwen-KZM
 • Er wordt nog veel papier gebruikt binnen onze organisatie
 • Medewerkers zijn veel tijd kwijt aan het handmatig invoeren van gegevens in systemen
 • Het maken van inzichtelijke rapportages kost erg veel tijd
 • Er worden veel verschillende documenten en applicaties gebruikt die niet gekoppeld zijn
 • De klantenservice is veel tijd kwijt aan het helpen van klanten omdat gegevens niet op orde zijn
 • Met onze huidige marketingstrategie bereiken we te weinig mensen
 • We willen meer business genereren, maar weten niet hoe

Veel bedrijven kampen met deze problemen; problemen die relatief makkelijk op te lossen zijn. De oplossing is een effectieve app, volledig aangepast aan jouw bedrijf of organisatie.

app-laten-maken-whm-showcase

App laten maken door Deckeron

Denk je erover om een app te laten maken? Wij bouwen apps die jouw problemen oplossen! Wij ontwikkelen apps voor MKB’ers die hun bedrijf willen digitaliseren en naar een volgend niveau willen brengen. Dit zijn zowel apps die specifiek te gebruiken zijn binnen een bedrijf als apps die ook daadwerkelijk te koop zijn in de appstore.

Vanuit onze technische en bedrijfskundige achtergrond bestuderen we zowel de ICT- als bedrijfskundige kanten van jouw organisatie. Dit kunnen we vervolgens vertalen naar een app. Hiermee zorgen we ervoor dat onze apps technisch goed in elkaar zitten en de software veilig is, maar ook dat een app gemakkelijk te integreren is binnen de bedrijfscultuur en eventueel ingezet kan worden als krachtig marketinginstrument.

Voor bijna alle organisaties is een app geschikt. Zo hebben we voor een scholengemeenschap een app ontwikkeld waarin het kwaliteitszorg-proces efficiënter wordt ingericht. Dit heeft gezorgd voor meer overzicht en uiteindelijk minder kosten. Met een andere app, de Wim Hof Method App, hebben we juist nieuwe verkoopkanalen gecreëerd en meer omzet gegenereerd door de app als marketingstrategie te ontwikkelen. Deze app is ook verkrijgbaar in de appstore.

Proces van app-ontwikkeling

Wij pakken het ontwikkelproces aan via een aantal stappen. Allereerst onderzoeken we het probleem dat speelt binnen een organisatie. Hoe zit dat probleem in elkaar, welke systemen zijn hierbij betrokken en welke medewerkers hebben hier last van?

Is het een organisatie waarin veel wordt gewerkt met papieren documenten die niet gekoppeld zijn en zorgen voor onoverzichtelijkheid en inefficiëntie? Of is het een organisatie die een nieuwe marketingstrategie wil gebruiken om meer klanten te bereiken en zo meer omzet te genereren?

Als we duidelijk hebben waar het probleem ligt, geven we advies over een verbeterslag. Hoe kan een app ervoor zorgen dat deze problemen worden opgelost? Welk design moet de app hebben en welke onderdelen moet het bevatten? En hoe kunnen we de app koppelen aan de huidige systemen?

Als alle partijen het eens zijn gaan we aan de slag met de app-ontwikkeling. Dit doen we met behulp van de agile methodiek SCRUM. Hiermee wordt de software in verschillende cycli ontwikkeld, waardoor er vaak na 4 tot 6 weken al gebruikgemaakt kan worden van de belangrijkste functies van de app. Dit zorgt voor veel flexibiliteit en biedt ruimte voor aanpassingen.

app-laten-maken-whm-wear-showcase

App laten ontwikkelen voor meer omzet en groei

De voordelen die een app biedt zijn afhankelijk van het probleem, het betreffende bedrijf en de app zelf. Maar dát een app voordelen biedt is zeker. Een app van ons brengt jouw organisatie ten minste een van de volgende voordelen:

 • Je groeit zonder direct personeel aan te nemen
 • Een app laten bouwen verhoogt de bedrijfsomzet en verlaagt de kosten
 • Een ingewikkeld softwareproject wordt voorkomen
 • Je zorgt voor een ongekende tijdbesparing
 • Je kunt de dienstverlening en klantvriendelijkheid verbeteren
 • Er is snel en gemakkelijk toegang tot informatie
 • Er is meer inzicht in klantgegevens waardoor de klantenservice minder gebeld wordt
 • Bedrijfsprocessen worden efficiënter ingericht
 • Een app kan ingezet worden als krachtig marketinginstrument

Wil jij jouw bedrijf laten groeien, meer omzet genereren en processen inzichtelijk maken? En wil jij een app laten maken door een betrouwbare appontwikkelaar die een vaste prijsgarantie biedt?