Artikelen

Interview over de Wim Hof Method App

De Iceman Wim Hof, wie kent hem tegenwoordig niet? Zijn methode (de Wim Hof Methode), bestaande uit ademhalingstechnieken, yogaoefeningen en mindset-training, verovert op dit moment de hele wereld. Daarnaast wordt Wim regelmatig onderzocht door verschillende universiteiten en de resultaten zijn veelbelovend. Het bedrijf dat de Wim Hof Methode zo goed in de markt zet is Innerfire. Wij zijn de appontwikkelaars van Innerfire en recent hebben we een interview gehouden met Enahm Hof, de directeur (en ja,...
webapplicaties-duurt-lang-ontwikkelen

Binnen 4 weken een maatwerk app opleveren met agile ontwikkelen!

Vaak wordt de ontwikkeling van maatwerk apps geassocieerd met een lang ontwikkeltraject, waarbij organisaties pas na maanden gebruik kunnen maken van de software. In deze blog leg ik uit waarom dit niet altijd zo hoeft te zijn en waarom organisaties al binnen 4 weken gebruik kunnen maken van een maatwerk app.

3 mythes over maatwerksoftware

In deze derde blog van 2017 wil ik 3 mythes over maatwerksoftware ontkrachten: ‘maatwerksoftware is duur’, ‘maatwerk software is het wiel opnieuw uitvinden’ en ‘maatwerksoftware betekent vastzitten aan je ontwikkelaar’.

Webapplicatie hosten?

Wat houdt de hosting van een webapplicatie precies in? Waaruit bestaan de kosten? En waar is hosting eigenlijk voor nodig? Het zijn vragen die ons regelmatig gesteld worden tijdens de ontwikkeling van webapplicaties. In deze blog zal ik ze beantwoorden!