BOGO Bottle

Het is alweer december en iedereen kijkt uit naar de kerstdagen, de oliebollen & het vuurwerk. Zakelijk worden de meeste taken afgerond, zodat er volgend jaar een frisse start gemaakt kan worden.

Kerst is uiteraard het juiste moment om eens stil te staan bij wat wij allemaal hebben en te realiseren dat deze zaken niet voor iedereen vanzelfsprekend zijn. Vandaar dat wij bij Deckeron hebben besloten om ieder jaar een ‘duurzaam’ relatiegeschenk te geven.

Dit jaar hebben we gekozen voor de BOGO Bottle: een waterfles met een achtergrond. BOGO staat voor ‘Buy One Give One’, wat praktisch inhoud dat voor iedere fles die wij gekocht hebben er ook eentje bij een schoolkind in Afrika terechtkomt. Waarom is het zo van belang dat kinderen daar op een veilige manier water kunnen drinken? Omdat 85% van alle ziektes in Afrika bij kinderen onder de 5 jaar gerelateerd is aan vervuild water. Daarbij komt dat alle wegwerpflesjes ook nog eens enorm slecht voor het milieu.

De BOGO Bottle is het initiatief van Join The Pipe. Join The Pipe plaatst daarnaast onderhoudsarme tappunten in Afrika, zodat er ook daadwerkelijke schoon drinkwater in de flessen terecht komt.

Via deze weg willen we iedereen fijne feestdagen en een gezond & gepassioneerd 2016 toe wensen.

Inmiddels hebben wij van Join The Pipe al gehoord waar de andere helft van ‘onze’ Deckeron flessen is uitgedeeld

De flessen zijn uitgedeeld in de regio Busura op zowel de Naneto Seyoni Nursery School als op een Mental home (House of Marabout). Hier is tevens een Blue Pump geplaatst. In dit opvangtehuis zitten onder meer psychiatrische patiënten en zwakzinnigen die zijn verstoten door de maatschappij. 
Bogo-bottle-1Bogo-bottle-2Bogo-bottle-3
Heeft u een vraag?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Bel ons!

Direct iemand aan de lijn!

Mail ons!

Stel u vraag gerust per mail en wij reageren binnen 24 uur!

About the author

Solution architect