Cases

Zij ervaren de kracht van apps

ICT Roadmap PURE Furniture

PURE Furniture is een bedrijf dat ontzettend gave vintage meubels ontwikkelt en produceert. De productielijn bevindt zich in Roemenië, maar de sales en een deel van de productontwikkeling bevinden zich in Nederland. Het is dus een uitdaging om deze twee bedrijfsonderdelen zo efficient mogelijk te laten samenwerken. Daarom hebben wij een ICT-roadmap en een code-review uitgevoerd.

Lees verder

Wim Hof Method App

Het doel van de WHM Apps is om de Wim Hof Method (WHM) toegankelijk te maken. De Wim Hof Method is een methode waarmee iedereen zijn innerlijke kracht kan (her)vinden. Het is de droom van Wim Hof om iedereen gezond, krachtig & gelukkig te maken. In de app is zijn methode met ademhaling, koud therapie & commitmentoefeningen te beoefenen. De voortgang kun je vervolgens ook bijhouden in de Wim Hof App.

Lees verder

Vastgoed Investeringen App

Geautomatiseerd inzicht krijgen in de mogelijke vastgoed investeringen in jouw regio? Niet meer urenlang speuren op Funda om dat ene ruwe diamantje te vinden om te verbouwen, verhuren of verkopen? Samen met Plein 1813 OG hebben we een applicatie ontwikkeld die jou hierbij helpt!

Lees verder

Kwaliteitszorg app

Wij hebben een kwaliteitszorg app voor het onderwijs (PO/VO/MBO/HBO) ontwikkeld gebaseerd op het waarderingskader van de inspectie. Middels deze app kunnen onderwijsinstellingen hun kwaliteitszorg verbeteren en beter borgen in de gehele organisatie. De kwaliteitszorg app is opgebouwd rondom de ‘jaardoelen’ die onderwijsinstellingen normaliter in een jaarplan stellen, in de kwaliteitszorg app kunnen deze jaardoelen worden gekoppeld aan het waarderingskader van de inspectie.

Lees verder