App ontwikkelaars Wim Hof

De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met een nieuw project, dat we nu met trots aan jullie willen presenteren.

Een aantal maanden geleden kwamen we in contact met de Wim Hof Methode. Ontwikkeld door, zoals de naam al verklapt, Wim Hof. Hij is misschien wel beter bekend als ‘The Iceman’: een man die verschillende wereldrecords op zijn naam heeft staan.Hij beweert dat iedereen kan wat hij kan. Om die reden heeft hij de Wim Hof Methode ontwikkeld. Deze geweldige methode verovert op dit moment de wereld en Wim heeft ondertussen al workshops gegeven aan onder andere Laird Hamilton, Tim Ferris & Oprah Winfrey.

WHM-cursusWe zijn ongelofelijk trots dat wij de app ontwikkelaars zijn van The Iceman. Op deze manier kunnen we Wims droom ‘ieder mens gezond, krachtig & gelukkig‘ op onze manier ondersteunen.

Uiteraard zijn we helemaal in de materie gedoken en zijn ook wij in training geweest bij The IceMan. (zie foto).

De aankomende jaren zullen we ons volledig inzetten om zo veel mogelijk mensen te ondersteunen tijdens het leren van de WHM via de apps. We zijn dan ook nog lang niet klaar met ontwikkelen, dit is een ongoing project. We gaan nu aan de slag met de Android versie van de app, waarna we op de iPhone ondersteuning gaan inbouwen voor de Apple Watch.

Kortom, een prachtig project dat perfect aansluit op onze missie.

De app is inmiddels te downloaden in de Appstore.

Heeft u een vraag of zelf ook een mobiele app nodig?
Laten we samen een kop koffie drinken!

Bel ons!

Direct iemand aan de lijn!

Mail ons!

Stel u vraag gerust per mail en wij reageren binnen 24 uur!

About the author

Solution architect